Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Blijf optimistisch over je liefdesleven

Blijf optimistisch over je liefdesleven

Blijf optimistisch over je liefdesleven
Positief denken en vertrouwen zullen je romantische liefde brengen

De Romantische Engelen sturen je deze kaart om je te vertellen, dat je grote invloed hebt op hoe tevreden je bent met je liefdesleven. Als je de laatste tijd soms vaker hebt geklaagd, of je zorgen hebt gemaakt, dan raden zij je aan om positiever te zijn. ook al is je hoop op romantiek vaker de bodem ingeslagen, er is alle reden om te blijven geloven dat je de ware liefde zult vinden...als je er maar in gelooft!
Zet vandaag een actieve stap om het liefdesleven te manifesteren dat je verlangt. Of je nu single bent of een partner hebt, begin jezelf te visualiseren als gelukkig en tevreden op het gebied van romantiek. Zie jezelf, stel jezelf voor met een fantastische partner die alle eigenschappen bezit die voor jou belangrijk zijn. En stel je ook voor dat die persoon ook jou waardeert en liefheeft.
Je zou lijstjes kunnen maken, of een dagboek bijhouden over hoe je je voelt, wat je hoopt, wat je verlangt, en wat je intenties zijn. Je zou ook een 'droomposter' kunnen maken, met foto's, plaatjes, teksten van wat je in je liefdesleven nastreeft, en die op een prikbord hangen. Kijk dan iedere dag met een positieve blik naar die droomposter, en volg je innerlijke leiding met betrekking tot je dromen.
Je positieve kijk zal je fysiek en qua energie een aantrekkelijk iemand maken. Dit zal absoluut helpen in je relatie met jezelf...en ook met iemand anders.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen