Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Je even terugtrekken

Je even terugtrekken

Je even terugtrekken
Het is nu tijd om je even uit de wereld terug te trekken

De Romantische Engelen zien dat je liefdesleven zal floreren als je een tijdje alleen bent met je partner (of helemaal op jezelf). Het lijkt alsof je in de war bent geraakt door `goede raad' van anderen. Daarom is het tijd dat je er even uit bent, zodat je beter kunt luisteren naar je eigen gevoel en je eigen mening.
Als je een partner hebt, zal een tijdje samen zijn, weg van andere mensen, jullie band hernieuwen en op een dieper niveau brengen. Dit kan gebeuren doordat je samen op vakantie gaat, een wandeltocht gaat maken, gaat genieten van een lange rit, of dat je heerlijk samen thuis blijft terwijl je de telefoon afzet en de computer uit laat staan.
De afbeelding op deze kaart lijkt ook een beetje op een huwelijksreis, en dat zou ook de letterlijke betekenis kunnen zijn. Er zal in elk geval sprake zijn van een verdieping van de band (of van een nieuwe serieuze relatie als je op dit moment single bent). Ook kan deze kaart duiden op een op handen zijnde verloving, bruiloft, of een hernieuwing van gedane geloften. Deze dingen krijgen meer betekenis als je de tijd neemt met je partner alleen.
Als je momenteel single bent, raadt deze kaart je aan wat tijd alleen te zijn, en na te denken over je ware gevoelens en gedachten. Als je iets doet, als je actie onderneemt, doe dat dan op basis van je intu´tie. Dat geeft je meer energie, en dat helpt je weer om spoedig je liefdespartner aan te trekken en te manifesteren.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen