Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Religieuze factoren

Religieuze factoren

Religieuze factoren
Je liefdesleven wordt be´nvloed door de religie van je opvoeding en je spirituele pad

Deze kaart zegt dat religie en spiritualiteit subtiele, maar heel belangrijke, factoren zijn in je liefdesleven. Misschien ben je op zoek naar een relatie met een partner met dezelfde spirituele levensovertuiging als jij. Als dat zo is, dan suggereert deze kaart je nieuwe partner te zoeken in de kerk, de tempel of een andere ontmoetingsplek die iets te maken heeft met je geloof.
Als je momenteel een partner hebt die niet ge´nteresseerd is in spiritualiteit, of van wie het geloof aanmerkelijk anders is dan dat van jou, voel je je misschien niet voldaan in de relatie. Het kan ook zijn dat je be´nvloed bent door familietradities, die verwachten dat je trouwt met iemand van je eigen cultuur of religie.
De Romantische Engelen helpen je dit onder ogen te zien, en ze vragen je om gedurende dit proces trouw te blijven aan jezelf. Zorg dat je voor jezelf duidelijk krijgt welke dingen je wel en welke je niet wilt en kunt accepteren in je relatie, en wat jouw prioriteiten zijn naar je partner toe. Het is heel goed mogelijk dat je geliefde leeft volgens spirituele principes, die voor jou heel belangrijk zijn (bijvoorbeeld vergeving, menslievendheid, vriendelijkheid en dergelijke), en toch niet bij dezelfde religieuze groepering is aangesloten als jij.
De engelen herinneren je er aan dat je partner, net als ieder mens, een kind van God is. Iedereen is in wezen spiritueel, want iedereen is spirit. Het is niet aan jou om je partner te veranderen zodat die hetzelfde spirituele pad kiest als jij, maar je gebeden, affirmaties en visualisaties hebben in elk geval een positieve invloed op jullie allebei en op je relatie.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen