Laat je ex los - De tijd is gekomen om je energie op te schonen

Laat je ex los

Beschrijving

Je hebt deze kaart getrokken omdat je liefdesleven zal opbloeien als je je eenmaal emotioneel en energetisch van je ex hebt losgemaakt. De voordelen daarvan zijn dat je dan gelukkiger zult zijn, dat je je veel vrijer zult voelen, en klaar bent om een nieuwe liefde aan te trekken (die anders de aanwezigheid van je ex in je hele uitstraling zou voelen).
Op het moment dat je met overtuiging besluit het verleden achter je te laten, is het klaar. Soms lijkt het op het laagje voor laagje afpellen van een ui. Laat daarom iedere keer als er weer een oud bekend gevoel opkomt, je ex bewust los, anders zul je merken dat je hetzelfde soort mensen als hem of haar blijft aantrekken.
Zoals je op de afbeelding van deze kaart ziet, zou jij misschien ook in een soort ritueel iets kunnen verbranden dat symbool staat voor je oude relatie, als een zichtbaar teken van het loslaten van oude gevoelens. Je kunt ook de Romantische Engelen vragen telkens weer terugkomende gevoelens, waarmee je nog gehecht bent aan je ex, van je weg te nemen.

Wat vind jij van 'Laat je ex los'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelen en Romantiek kopen?

Engelen en Romantiek Engelen en Romantiek

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

Engelen en Romantiek kopen