Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Chemie

Chemie

Chemie
Hier is sprake van een sterke magnetische aantrekkingskracht

Je hebt deze kaart getrokken omdat je je heel sterk tot iemand aangetrokken voelt. Met andere woorden, er bestaat een chemie tussen jou en die ander. Dit geeft een intens fijn geval dat jullie naar elkaar toetrekt. Als deze persoon iemand anders is dan je levenspartner, dan zal die chemie waarschijnlijk een bron zijn van zowel stress als vluchtgedrag. Je zult heel zorgvuldig je opties moeten afwegen, en de consequenties ervan, voordat je wel of niet besluit je huidige partner te verlaten, of in een affaire terecht te komen.
Als je echter single bent, en je voelt je op deze sterke manier aangetrokken tot een ander (ongebonden) iemand, dan heeft deze kaart je groen licht. Waarschijnlijk is de chemie wederzijds, en de moeite waard om verder te verkennen.
Soms duidt deze kaart ook op een gebrek aan chemie, en is dat de oorzaak van problemen in relaties, en van teleurstelling en onvrede. Als er oorspronkelijk wel sprake was van chemie, zou dat hersteld kunnen worden doordat je meer energie in die relatie stopt. Passie, vuur en romantiek kunnen herleven door speelsheid, attentheid zorgzaamheid, tijd voor elkaar, een lief gebaar.
Roep de Romantische Engelen aan om je te helpen de juiste keuzes te maken over hoe je de chemie in de juiste banen kunt leiden.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen