Verzoening - Iemand uit je verleden komt opnieuw in je leven

Verzoening

Beschrijving

Deze kaart betekent dat je een ex-geliefde opnieuw zult tegenkomen. Waarschijnlijk is het de eerste persoon die je te binnen schiet. Het doel hiervan is verzoening, het helen van dingen uit het verleden en dat verleden met respect kunnen afsluiten. Je zult hierdoor meer gaan begrijpen over jezelf en je gedragspatronen in een relatie. Je zult ook je verantwoordelijkheid nemen voor jouw rol in dat relatiedrama, en daardoor zul je jezelf bevrijden van de tirannie van wrok en rancunes.
Alles wat nog onafgemaakt was afmaken, is de ware verzoening. Deze kaart kan ook betekenen het weer goed maken met een familielid of een vriend. Elke relatie is een hoger leerproces, dus stel je open voor de lessen en de zegeningen van deze hernieuwde ontmoeting. Tenslotte, alles wat tot heelheid komt, helpt je liefdesleven en werkt door op alle terreinen van jouw leven.

Wat vind jij van 'Verzoening'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelen en Romantiek kopen?

Engelen en Romantiek Engelen en Romantiek

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

Engelen en Romantiek kopen