Passie - Laat je hart en je ziel vrij en blij zingen!

Passie

Beschrijving

Je gebeden om een grote liefde zijn gehoord en ook verhoord, en dat begint allemaal bij jou. Jij hebt het in je macht om de passie in je leven te doen herleven. Dat kan in feite niemand anders dan jij! Deze kaart raadt je aan uit te kijken naar iets waar je heel veel vreugde aan beleeft, een hobby, een project, een speciale activiteit. Alles waar je warm voor loopt en blij van wordt zal helpen om je passie te doen opwellen en een positieve impuls geven aan je liefdesleven.
De Romantische Engelen zeggen dat gepassioneerd zijn door het leven zelf een essentiële basis is voor passie in je liefdesleven. Dit betekent dat je ten volle geniet van dit moment, en als je dat samen met je partner doet, inspireer je hem of haar tot romantisch samenzijn.
Als je op dit moment single bent, kun je zeker ook gepassioneerd zijn in je werk en je hobby's. En wie weet? Daardoor krijg je misschien de gelegenheid een fantastische partner te ontmoeten die jouw passie deelt.

Wat vind jij van 'Passie'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelen en Romantiek kopen?

Engelen en Romantiek Engelen en Romantiek

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

Engelen en Romantiek kopen