Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Passie

Passie

Passie
Laat je hart en je ziel vrij en blij zingen!

Je gebeden om een grote liefde zijn gehoord en ook verhoord, en dat begint allemaal bij jou. Jij hebt het in je macht om de passie in je leven te doen herleven. Dat kan in feite niemand anders dan jij! Deze kaart raadt je aan uit te kijken naar iets waar je heel veel vreugde aan beleeft, een hobby, een project, een speciale activiteit. Alles waar je warm voor loopt en blij van wordt zal helpen om je passie te doen opwellen en een positieve impuls geven aan je liefdesleven.
De Romantische Engelen zeggen dat gepassioneerd zijn door het leven zelf een essentiŽle basis is voor passie in je liefdesleven. Dit betekent dat je ten volle geniet van dit moment, en als je dat samen met je partner doet, inspireer je hem of haar tot romantisch samenzijn.
Als je op dit moment single bent, kun je zeker ook gepassioneerd zijn in je werk en je hobby's. En wie weet? Daardoor krijg je misschien de gelegenheid een fantastische partner te ontmoeten die jouw passie deelt.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen