Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Nieuwe liefde

Nieuwe liefde

Nieuwe liefde
Een nieuw iemand heeft je gevoel voor romantiek geprikkeld

De Romantische Engelen sturen je deze kaart als een soort Valentijnsgroet, het is de aankondiging van een nieuw iemand in je liefdesleven. Misschien heb je onlangs deze persoon al ontmoet, en is je interesse al gewekt. Deze kaart bevestigt dat het contact wederkerig was en echt. Het is prima om dit verder te verkennen, de Romantische Engelen zullen je hierbij begeleiden.
Als je al een vaste relatie hebt, zul je natuurlijk je engelen willen raadplegen, en misschien ook een ander vertrouwd iemand, om een heldere kijk op je gevoelens te krijgen. Rechtstreeks in de armen van een minnaar lopen klinkt wel heel romantisch, maar schuldgevoelens over zo'n affaire kunnen gauw genoeg zwaar gaan wegen. Het is beter de zaken onder ogen te zien binnen je huidige relatie, en te kijken hoe het komt je emotioneel open stond voor iemand anders.
Deze kaart kan ook betekenen dat je binnenkort een nieuw iemand zult ontmoeten. In dat geval vragen de Romantische Engelen je te blijven geloven dat er liefde voor je in petto is. Je verdient dat, en je bent beminnenswaard! De engelen helpen je alert te blijven, want je weet nooit wanneer je partner zal verschijnen.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen