Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Doe er moeite voor

Doe er moeite voor

Doe er moeite voor
Diepe liefde is het waard dat je de nodige stappen neemt

Je krijgt deze kaart omdat er een paar actieve stappen nodig zijn van jouw kant, voordat je gebeden voor je liefdesleven beantwoord kunnen worden. De engelen hebben de deuren voor je geopend en nu is het voor jou tijd om die door te gaan. Het eerste wat in je opkomt voor wat betreft het nemen van actie, is een goed uitgangspunt voor je.
Als je om spirituele hulp vraagt krijg je die altijd. Vaak komt deze hulp in de vorm van intu´tie, een ingeving, een gevoel of een gedachte die telkens terugkomt. Je kunt het gevoel hebben dat je dit of dat 'moet' doen. Je krijgt deze kaart als een duwtje in de rug om het ook echt te doen. Daarna zul je het volgende puzzelstukje krijgen, in de vorm van een volgende boodschap, een volgende ingeving voor wat je moet doen.
Je kunt, als je wilt, de engelen ook vragen om je de motivatie te geven, de moed, de tijd en de energie om deze stappen ook echt te zetten. Realiseer je, dat iedere stap je verder brengt op je weg naar diepe liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen