Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Laat je vrienden je helpen

Laat je vrienden je helpen

Laat je vrienden je helpen
Vraag anderen om steun en accepteer die ook

De Romantische Engelen zijn je aan het helpen via andere mensen, tenminste in zoverre jij hun hulp accepteert. Deze kaart geeft aan, dat je meer bereid moet zijn om hulp te vragen, met name binnen de context van je liefdesleven. Deel bijvoorbeeld meer over je gevoelens, je hoop, je dromen. En laat mensen je dan helpen. Ze bieden je misschien steun, geven raad, weten zelfs een mogelijke geschikte partner onder hun kennissen.
Deze kaart wil je vertellen, dat het heel goed is kwaliteitstijd te hebben met je vrienden. Als je momenteel een relatie hebt, zul je je enthousiasme vernieuwen door regelmatig met goede vrienden op stap te gaan. Als je single bent dan haalt dit je uit je huis, en zal het je frisse energie geven. En wie weet brengen je vrienden je in contact met een fantastische liefdespartner.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen