Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Laat controle los

Laat controle los

Laat controle los
Laat deze situatie zich op een natuurlijke manier ontwikkelen

De Romantische Engelen hebben je gebeden over je liefdesleven gehoord. Het is nu aan jou je door hen te laten helpen door hen niet in de weg te staan. Andere mensen of situaties onder controle proberen te houden of te be´nvloeden, zal alleen maar leiden tot frustratie, en remmend werken op het verhoren van je gebeden. Er zijn heel veel momenten in het leven die vereisen dat je de touwtjes in handen neemt, maar nu even niet.
Het is natuurlijk prima om je voorkeuren te hebben, om dingen te visualiseren en vast te houden aan je intenties. Vraag absoluut aan de engelen alles wat je graag wilt. Deze kaart is er echter om je er aan te herinneren dat je gebeden wel eens op een heel andere manier verhoord kunnen worden dan je gedacht had. Wees open voor alle opties, en vertrouw op Gods oneindige wijsheid en liefde.
Controlekwesties zijn meestal gebaseerd op de vrees dat anderen (waaronder ook God) niet aan je verwachtingen zullen beantwoorden. Dit noemen we 'planning', je geeft het universum een soort schets van hoe jij wilt dat alles en iedereen zich gedraagt. Zo'n planning kan maken dat je een nog mooiere manier waarop je gebeden wellicht verhoord worden helemaal over het hoofd ziet.
Vraag dus de Romantische Engelen je meer vertrouwen te geven, zodat je blij kunt genieten van de creatieve wegen waarlangs de ware liefde naar je toe komt.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen