Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Trek je zielsverwant aan

Trek je zielsverwant aan

Trek je zielsverwant aan
Je gebeden, je affirmaties en je visualisaties helpen om jullie bij elkaar te brengen

Je hebt zielsverwanten, net als ieder mens. Dit zijn mensen met wie je tijd hebt doorgebracht in de hemel en in vorige levens. Jullie hebben een afspraak gemaakt elkaar in dit leven weer tegen te komen, met als doel wederzijdse spirituele groei. Je hebt meerdere van zulke afspraken gemaakt, met meerdere mensen, en dat zijn allemaal zielsverwanten van je. Dat kunnen vrienden zijn, of familieleden, medewerkers en ook liefdespartners.
Deze kaart roept je op om je romantische zielsverwant in je leven aan te trekken. Dat kun je doen door te bidden, door affirmaties en visualisaties. Deze kaart gaat ook over werken aan jezelf, zodat je de kwaliteiten die je in een partner zou willen vinden in jezelf meer ontwikkelt. Als je het bijvoorbeeld belangrijk vindt dat die ander gevoel voor humor heeft, ontwikkel dat dan op de eerste plaats in jezelf. Soort zoekt soort, en dat is een van de dingen waarmee je je zielsverwant aantrekt.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen