Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Blijf je openstellen

Blijf je openstellen

Blijf je openstellen
Je zielsverwant kan heel anders zijn dan je verwacht, anders dan 'jouw type'

De Romantische Engelen sturen je deze
kaart om je er aan te herinneren dat het
mogelijk is, dat je zielsverwant heel anders in je leven komt dan je verwacht. Dit geldt met name als je de neiging hebt alleen te laten met een bepaald 'type' mens. Je hebt deze kaart getrokken om je te helpen je zielsverwant te ontdekken.
Deze kaart kan je bijvoorbeeld aangeven dat je deze persoon al hebt ontmoet, maar dat je zijn of haar romantische kant over het hoofd hebt gezien.
Neem de tijd om de verschillende mensen die je de laatste tijd hebt ontmoet beter te leren kennen, zelfs als er op het eerste gezicht helemaal geen sprake is van aantrekking. Je zult in elk geval iets leren over jezelf, en wie weet nieuwe vrienden maken.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen