Het is veilig om lief te hebben - Open je hart om de meest waardevolle energie van alles te geven en te ontvangen

Het is veilig om lief te hebben

Beschrijving

Deze kaart geeft aan dat je je hart afschermt voor pijn vanwege pijnlijke ervaringen in relaties. De engelen kunnen je echter alleen maar zoveel romantiek brengen als je binnenlaat. Als je je hart afschermt, hoe kan er dan liefde binnenkomen? Een hart dat op slot zit, stoot de partner die je wilt aantrekken juist af.
Als je de leiding van je innerlijk volgt, zal die je beschermen en je tegelijkertijd laten voelen dat je liefdevol bent, en dat je wordt bemind. Vertrouw op je intuïtie met betrekking tot de betrouwbaarheid van andere mensen, en stel je hart open voor mensen die aardig en vriendelijk zijn. Vraag de engelen om zorgzame mensen (ook een liefdespartner) in je leven te brengen, en ze zullen dat doen ... op voorwaarde dat jij luistert naar je innerlijke leiding en daarnaar handelt.

Wat vind jij van 'Het is veilig om lief te hebben'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelen en Romantiek kopen?

Engelen en Romantiek Engelen en Romantiek

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

Engelen en Romantiek kopen