Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Het is veilig om lief te hebben

Het is veilig om lief te hebben

Het is veilig om lief te hebben
Open je hart om de meest waardevolle energie van alles te geven en te ontvangen

Deze kaart geeft aan dat je je hart afschermt voor pijn vanwege pijnlijke ervaringen in relaties. De engelen kunnen je echter alleen maar zoveel romantiek brengen als je binnenlaat. Als je je hart afschermt, hoe kan er dan liefde binnenkomen? Een hart dat op slot zit, stoot de partner die je wilt aantrekken juist af.
Als je de leiding van je innerlijk volgt, zal die je beschermen en je tegelijkertijd laten voelen dat je liefdevol bent, en dat je wordt bemind. Vertrouw op je intu´tie met betrekking tot de betrouwbaarheid van andere mensen, en stel je hart open voor mensen die aardig en vriendelijk zijn. Vraag de engelen om zorgzame mensen (ook een liefdespartner) in je leven te brengen, en ze zullen dat doen ... op voorwaarde dat jij luistert naar je innerlijke leiding en daarnaar handelt.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen