Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Huwelijksreis

Huwelijksreis

Huwelijksreis
Geniet van de vrije tijd die je samen hebt

Deze kaart duidt op de behoefte aan vakantie als een stimulans voor de romantische liefde. De concrete vorm van deze boodschap hangt af van wie de vraag stelt.
Voor sommigen betekent dit letterlijk: je gaat na je huwelijk met je nieuwe partner op huwelijksreis. Voor mensen die al langer een relatie hebben, heeft deze kaart het over het opnieuw aanwakkeren van het vuur tijdens een romantische vakantie. En voor weer anderen kan het betekenen dat je een bijzonder iemand zult ontmoeten terwijl je op vakantie bent.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen