Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Gesprekken van hart tot hart

Gesprekken van hart tot hart

Gesprekken van hart tot hart
Bespreek je gevoelens in alle eerlijkheid met elkaar

Volgens de Romantische Engelen heeft je liefdesleven een gezonde injectie nodig van eerlijke communicatie. Je hebt al een tijdje bepaalde emoties opgekropt, en dat blokkeert je gevoelens van liefde. Er is nog tijd om dat te herstellen en te helen, maar dat vraagt wel inspanning van jouw kant. Je zult wellicht een ongemakkelijk gesprek moeten aangaan, waarbij je het risico loopt dat je partner van streek raakt. Maar dit is uiteindelijk belangrijk om jullie relatie gezond te houden.
Als het nodig is schakel dan een onafhankelijk iemand in om dat gesprek te leiden. Die kan zorgen dat jullie elkaar niet verwijten maar naar een oplossing zoeken. Je kunt ook steun krijgen een groep, bijvoorbeeld Emotions Anonymous. De naam is Engels, maar er zijn in Nederland ook groepen. Deze groepen werken anoniem, te vergelijken met de AA, en je kunt er zelfs telefonisch terecht. Onder de genoemde naam kun je ze vinden op internet.
Of je nu alleen met je partner spreekt, of met een derde er bij, zo'n gesprek van hart tot hart zal je groei als mens ten goede komen. En bedenk dat je geen invloed hebt op hoe de ander reageert. Je kunt alleen maar eerlijk zijn over wat jij voelt, en wat jij wel accepteert in een relatie, en wat niet. Door je gevoelens eerlijk te uiten heb je een veel betere kans je partner duidelijk te maken wat jouw behoeftes zijn, dan dat je in stilte ongelukkig zit te zijn.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen