Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Geef je relatie een kans

Geef je relatie een kans

Geef je relatie een kans
Werk aan je relatie

De Romantische Engelen zien dat je relatie zeer de moeite waard is. Er kunnen wel eens haken en ogen zijn, maar deze kunnen worden opgelost en geheeld. Je zult moeite moeten doen voor je relatie om de meeste kans op succes te hebben. Mocht je ooit besluiten die te beŽindigen, dan weet je in elk geval, dat je alles gegeven hebt. Je zult je dan ook bewust zijn van de rol die jij gespeeld hebt in de dynamiek ervan. En op die manier zul je kunnen vermijden, dat je soortgelijke pijnlijke situaties in de toekomst opnieuw zult aantrekken.
Je krijgt deze kaart omdat er hoop is voor je relatie. De liefde is er nog steeds! Gesprekken samen met een gespreksleider is hier misschien de beste optie. Een professioneel iemand die kan herkennen waar de communicatie hapert, en jullie een vruchtbaardere weg kan wijzen.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen