Geef je relatie een kans - Werk aan je relatie

Geef je relatie een kans

Beschrijving

De Romantische Engelen zien dat je relatie zeer de moeite waard is. Er kunnen wel eens haken en ogen zijn, maar deze kunnen worden opgelost en geheeld. Je zult moeite moeten doen voor je relatie om de meeste kans op succes te hebben. Mocht je ooit besluiten die te beëindigen, dan weet je in elk geval, dat je alles gegeven hebt. Je zult je dan ook bewust zijn van de rol die jij gespeeld hebt in de dynamiek ervan. En op die manier zul je kunnen vermijden, dat je soortgelijke pijnlijke situaties in de toekomst opnieuw zult aantrekken.
Je krijgt deze kaart omdat er hoop is voor je relatie. De liefde is er nog steeds! Gesprekken samen met een gespreksleider is hier misschien de beste optie. Een professioneel iemand die kan herkennen waar de communicatie hapert, en jullie een vruchtbaardere weg kan wijzen.

Wat vind jij van 'Geef je relatie een kans'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelen en Romantiek kopen?

Engelen en Romantiek Engelen en Romantiek

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

Engelen en Romantiek kopen