Elkaar leren kennen - Als je je diepste zelf met elkaar deelt, wordt jullie band steeds hecher

Elkaar leren kennen

Beschrijving

De Romantische Engelen helpen je om tot echte intimiteit te komen met je partner, doordat je je ware gevoelens toont, en eerlijk en open bent over je dromen, je hoop, je verlangen, en alles wat in je leeft. Zo ontdek je wat jullie gemeen hebben, en leer je nieuwe manieren om met elkaar om te gaan.
Als je op dit moment een relatie hebt, is deze kaart een boodschap om open en eerlijk met elkaar te praten, en zo te helen wat geheeld moet worden. Dit is met name heel belangrijk als je gevoelens hebt opgekropt in plaats van er met je partner over te praten. Misschien geeft een gesprek samen, met een onafhankelijk iemand er bij, je de kracht en de steun die gevoelens te erkennen.
Deze kaart is in elk geval een duidelijke aanwijzing om diepe en eerlijke gesprekken te hebben, daar zal je liefdesleven wel bij varen.

Wat vind jij van 'Elkaar leren kennen'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelen en Romantiek kopen?

Engelen en Romantiek Engelen en Romantiek

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

Engelen en Romantiek kopen