Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Maak jezelf vrij

Maak jezelf vrij

Maak jezelf vrij
Het is tijd om de regie van je leven weer in eigen hand te nemen

Net als de eenhoorn op deze kaart kun je je soms gevangen voelen. Misschien heb je de controle uit handen gegeven, of misschien voel je je onder de voet gelopen op je werk of in je relatie. Als je goed naar jezelf kijkt, zul je weten of voelen op welk terrein deze boodschap voor jou geldt. Je kunt jezelf de vraag stellen: 'Waar en hoe voel ik me beperkt, geforceerd, geremd, gevangen?' Vertrouw de reactie die je krijgt.
Deze kaart komt van de Romantische Engelen, zij hebben je verlangen naar een grote liefde gehoord. Om echte passie te kunnen ervaren, moet je echter eerst jezelf toestaan diepe emoties te voelen. Als je dat doet, kun je stuiten op gebieden in je leven waar je niet tevreden over bent. Alleen al door dit te erkennen werpt het een ander licht op die situaties, en maak je ruimte voor de engelen om je te helpen.
Als je met overtuiging besluit de regie van je leven weer in eigen hand te nemen, zal dit je gevoel weer doen ontwaken en zich ontspannen. Dan kun je veel meer van jezelf houden, van je partner en van wat je in je leven beleeft.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen