Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Aantrekkingskracht

Aantrekkingskracht

Aantrekkingskracht
Je trekt romantische liefde aan door dit moment ten volle te genieten

De Romantische Engelen sturen je deze kaart om je, als een goede vriend, de waarheid te zeggen: de beste manier om meer romantiek in je leven te hebben is door die aan te trekken, in plaats van er heel veel moeite voor te doen. En jijzelf bent het meest aantrekkelijk als je in het hier en nu van jezelf kunt genieten. Je blije lach, je expressie en je lichaamstaal zijn dan prachtig!
Daarentegen roei je tegen de stroom van het leven in wanneer je gestrest op zoek bent naar romantiek. Dat gespannen op zoek zijn komt voort uit angst, uit een onderliggende twijfel: Misschien vind ik het nooit!' En die angst trekt juist aan waar je bang voor bent. Stress maakt dat je rimpels krijgt, dat je lijf gespannen is, dat je een geforceerde stem krijgt, en nog meer dingen die je niet aantrekkelijk maken.
Dus, ruik eens aan een roos en geniet ten volle van zijn welriekende schoonheid. Sta jezelf kleine pleziertjes toe die je veel vreugde geven. Maak vaak gebruik van affirmaties, dat er van je wordt gehouden en dat je lief bent. Visualiseer een mooie romantische relatie met een geweldige partner. Zorg heel goed voor jezelf, en volg de leiding van je innerlijk. Via de Wet van de Aantrekking zul je dan romantische liefde naar je toe trekken, doordat je zelf aantrekkelijk bent.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen