Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Dierenorakel der Druïden De Zwaan (Eala)

Dierenorakel der Druïden - De Zwaan (Eala)

De Zwaan (Eala)

Ziel, Liefde, SchoonheidEala brengt ons de kwaliteiten van de ziel, van liefde en diepte, van gratie en schoonheid. Door haar relatie met het druÔdenfeest van Samhuinn is de zwaan ook een vogel van de drempel en vertegenwoordigt ze dat deel van ons dat kan reizen naar een Andere Wereld. Als je deze kaart trekt, wijst dat er misschien op dat je inspiratie zult ontvangen vanuit die Andere Wereld, of dat liefde je leven binnenkomt. Het is gunstig om deze kaart te trekken als je bezig bent een lied of gedicht te schrijven, want de huid en veren van de zwaan werden vanouds gebruikt voor de tugen, de ceremoniŽle mantel van de bard.

Dierenorakel der Druïden Orakelkaarten kopen?

Dierenorakel der Druïden orakelkaarten
Dierenorakel der Druïden orakelkaarten

Ervaar de kracht van de oude wijsheid der druïden. Merel, paard, kikker, uil, hond en zwaan zijn dieren die we iedere dag kunnen ontmoeten zonder te beseffen dat ze ooit door druïden als boodschappers uit de Andere Wereld werden vereerd.

Het werken met de kaarten van dit prachtige orakel kan niet alleen onvermoede zielenroerselen blootleggen, maar kan ook ons raad, verlichting en ondersteuning verschaffen.

Dierenorakel der Druïden orakelkaarten kopen