Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Dierenorakel der Druïden De Haas (Geārr)

Dierenorakel der Druïden - De Haas (Geārr)

De Haas (Geārr)

Wedergeboorte, Intuītie, Evenwicht

Geārr brengt ons de zegeningen van evenwicht en intuītie, van belofte en vervulling. De Haas is een wezen van de godin, de maan en de nacht, maar vertegenwoordigt ook het ochtendgloren, het oosten en helderheid. Van alle dieren kan de haas het best van gedaante veranderen en we weten nooit zeker waar de haas is, hier of in de Andere Wereld.

De Haas staat voor de intuītie die plotse gedachten in ons bewustzijn oproept, zoals kievitseieren die met Pasen op magische wijze in een hazenleger verschijnen. De haas vertegenwoordigt de graangeest en de twee zonne-eveningen en brengt de opwinding die ontstaat vanuit wedergeboorte, overvloedige vruchtbaarheid en bewust loslaten als een cyclus van creativiteit zijn voltooiing nadert.

Met de haas als bondgenoot ben je in staat goed om te gaan met perioden van verandering en kun je je in je leven laten leiden door je intuītie.

Dierenorakel der Druïden Orakelkaarten kopen?

Dierenorakel der Druïden orakelkaarten
Dierenorakel der Druïden orakelkaarten

Ervaar de kracht van de oude wijsheid der druïden. Merel, paard, kikker, uil, hond en zwaan zijn dieren die we iedere dag kunnen ontmoeten zonder te beseffen dat ze ooit door druïden als boodschappers uit de Andere Wereld werden vereerd.

Het werken met de kaarten van dit prachtige orakel kan niet alleen onvermoede zielenroerselen blootleggen, maar kan ook ons raad, verlichting en ondersteuning verschaffen.

Dierenorakel der Druïden orakelkaarten kopen