Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Dierenorakel der Druïden Zalm (Bradan)

Dierenorakel der Druïden - Zalm (Bradan)

Zalm (Bradan)

Wijsheid, Inspiratie & Verjonging

Dieren Orakel Zalm (Bradan)

Bradan wordt in de traditie der dru´den vereerd als bijzonder heilig, als oudste aller dieren en brenger van wijsheid en inspiratie. De zalm keert altijd terug naar zijn geboorteplaats om kuit te schieten, wat vaak met enorme problemen gepaard gaat. Om wijsheid te vinden, moeten we terugblikken op ons leven, bewust terugreizen naar ons begin, onze kindertijd en wellicht nog verder terug, helemaal naar onze oorsprong in god of godin. Bradan brengt niet alleen wijsheid, maar ook jeugd en inspiratie. Bedenk wel dat je deze zaken slechts vindt vanuit een open en onschuldige houding en niet door koppige volharding.

Dierenorakel der Druïden Orakelkaarten kopen?

Dierenorakel der Druïden orakelkaarten
Dierenorakel der Druïden orakelkaarten

Ervaar de kracht van de oude wijsheid der druïden. Merel, paard, kikker, uil, hond en zwaan zijn dieren die we iedere dag kunnen ontmoeten zonder te beseffen dat ze ooit door druïden als boodschappers uit de Andere Wereld werden vereerd.

Het werken met de kaarten van dit prachtige orakel kan niet alleen onvermoede zielenroerselen blootleggen, maar kan ook ons raad, verlichting en ondersteuning verschaffen.

Dierenorakel der Druïden orakelkaarten kopen