Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Dierenorakel der Druïden Hond (Cu)

Dierenorakel der Druïden - Hond (Cu)

Hond (Cu)

Leiding, Bescherming, TrouwCu brengt leiding en bescherming en is een trouwe vriend en metgezel op je reis in dit leven en het volgende. In de druÔdentraditie is de hond de hoeder van de mysteriŽn. Als zodanig kan hij fel zijn, maar als de bedoelingen goed zijn, zal Cu ons over de drempel helpen door de duisternis en de wateren van het onbewuste heen, naar het schitterende rijk van de godin.

Wellicht breekt de tijd aan dat je dient te handelen met de geest van Cu, om je eigen waarden te verdedigen of te beschermen wat voor jou heilig is. Trouw, vertrouwen en loyaliteit zijn essentiŽle elementen relaties en wellicht is het goed je hierop te richten. Ontwikkel deze kwaliteiten in jezelf en waardeer ze in anderen.

Dierenorakel der Druïden Orakelkaarten kopen?

Dierenorakel der Druïden orakelkaarten
Dierenorakel der Druïden orakelkaarten

Ervaar de kracht van de oude wijsheid der druïden. Merel, paard, kikker, uil, hond en zwaan zijn dieren die we iedere dag kunnen ontmoeten zonder te beseffen dat ze ooit door druïden als boodschappers uit de Andere Wereld werden vereerd.

Het werken met de kaarten van dit prachtige orakel kan niet alleen onvermoede zielenroerselen blootleggen, maar kan ook ons raad, verlichting en ondersteuning verschaffen.

Dierenorakel der Druïden orakelkaarten kopen