Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Dierenorakel der Druïden De Beer (Art)

Dierenorakel der Druïden - De Beer (Art)

De Beer (Art)

Oerkracht, Soevereiniteit, Het Huwelijk Tussen Intu´tie en Instinct

Art verbindt je met je diepste voorouderlijke wortels. Op dit niveau sta je in contact met de oermoeder, de beergodin Artio, die je dapper en fel zal verdedigen tegen elk gevaar. Ook sta je in verbinding met de beergod Artaois, de machtige krijger Arthur, de Poolster als gids van de Grote Beer. Je intu´tie laat je nooit in de steek als je ernaar luistert in het holst van de nacht. Werken met de Beer geeft je de mogelijkheid een mogelijkheid een spiritueel krijger te worden, zoals Arthur. De weg naar je volle vermogen ligt in het huwelijk tussen kracht en intu´tie. Als je de oerkracht in je verbindt met je intu´tie, verbind je je sterrenkracht met je dierlijke kracht. Voor beide staat Art, de Beer, symbool.

Dierenorakel der Druïden Orakelkaarten kopen?

Dierenorakel der Druïden orakelkaarten
Dierenorakel der Druïden orakelkaarten

Ervaar de kracht van de oude wijsheid der druïden. Merel, paard, kikker, uil, hond en zwaan zijn dieren die we iedere dag kunnen ontmoeten zonder te beseffen dat ze ooit door druïden als boodschappers uit de Andere Wereld werden vereerd.

Het werken met de kaarten van dit prachtige orakel kan niet alleen onvermoede zielenroerselen blootleggen, maar kan ook ons raad, verlichting en ondersteuning verschaffen.

Dierenorakel der Druïden orakelkaarten kopen