Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Dierenorakel der Druïden Kat (Cat)

Dierenorakel der Druïden - Kat (Cat)

Kat (Cat)

Bewaking, Onthechting, SensualiteitKat brengt ons het vermogen situaties rustig in ogenschouw te nemen zonder meteen een besluit te nemen. Een kat lijkt te slapen, maar kan uren luisteren en stilzitten, om dan zeker en beslist te handelen.

In Engeland zeggen ze 'een kat mag naar een koning kijken'. Je hebt het recht om voor jezelf en op jouw tijd belangrijke besluiten te overwegen. De kat paart bewustzijn van de geestenwereld aan een hoog ontwikkeld gevoel voor sensualiteit.

Dit zijn geen tegengestelde eigenschappen, zoals dualistisch georiŽnteerde spirituele leringen ons doen geloven, maar eigen schappen die beide facetten zijn van een continuŁm van bewustzijn en sensualiteit. Werken aan heelwording betekent dat we onze waardering in zowel de materiŽle als de immateriŽle wereld in het proces versterken.

Dierenorakel der Druïden Orakelkaarten kopen?

Dierenorakel der Druïden orakelkaarten
Dierenorakel der Druïden orakelkaarten

Ervaar de kracht van de oude wijsheid der druïden. Merel, paard, kikker, uil, hond en zwaan zijn dieren die we iedere dag kunnen ontmoeten zonder te beseffen dat ze ooit door druïden als boodschappers uit de Andere Wereld werden vereerd.

Het werken met de kaarten van dit prachtige orakel kan niet alleen onvermoede zielenroerselen blootleggen, maar kan ook ons raad, verlichting en ondersteuning verschaffen.

Dierenorakel der Druïden orakelkaarten kopen