Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Dierenorakel der Druïden

Dierenorakel der Druïden

Ervaar de kracht van de oude wijsheid der druïden. Merel, paard, kikker, uil, hond en zwaan zijn dieren die we iedere dag kunnen ontmoeten zonder te beseffen dat ze ooit door druïden als boodschappers uit de Andere Wereld werden vereerd.

Het werken met de kaarten van dit prachtige orakel kan niet alleen onvermoede zielenroerselen blootleggen, maar kan ook ons raad, verlichting en ondersteuning verschaffen.

Helaas is het niet meer mogelijk om de orakelkaarten van 'Dierenorakel der Druïden' online te raadplegen. Gelukkig zijn er nog wel genoeg andere orakelkaartenkaarten om te raadplegen:
Dierenorakel

Dierenorakel

Dierenzielengidsen zijn zielenhelpers in dierengedaante die je kunnen voorzien van begeleiding rondom levensvragen.
Feeënorakel

Feeënorakel

Dit orakeldek bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen.
Engelenorakel

Engelenorakel

Engelenreading met boodschappen van de Engelen. Wat willen de Engelen me vertellen? Ze geven antwoord op wat je op dit moment moet weten.
Engelentherapieorakel

Engelentherapieorakel

Engelentherapie is een krachtig helend en begeleidend proces waarbij je werkt met je beschermengelen en de aartsengelen.
Zeemeerminnen & Dolfijnen

Zeemeerminnen & Dolfijnen

Het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen Orakel is specifiek ontworpen om je wensen, levensdoelen en dromen te helpen manifesteren.
Soul Coaching Orakel

Soul Coaching Orakel

Het Soul Coaching Orakel zorgt voor een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst.
Godinnenorakel

Godinnenorakel

Iedere Godinnenkaart geeft een specifieke boodschap over hoe je je leven op gebied van gezondheid, relaties, financiën, carrière en spiritualiteit kunt verbeteren.
Daily Guidance from your Angels

Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen met deze steunende en opbeurende orakelkaarten om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.
Mystic Angels

Mystic Angels

Binnen dit Engelachtige portret krijg je een oud symbool dat helpt om de betekenis van de kaart te versterken met oude wijze lessen en een opbeurende heilige mantra die je jezelf kunt opleggen voor de dag.
The Enchanted Map

The Enchanted Map

54 kaarten die staan voor de plaatsen die je zal bezoeken, de situaties, de bondgenoten en de uitdagingen die je zal tegenkomen tijdens de reis van je leven.
Self-care orakel'

Self-care

52 praktische manieren om bij te dragen aan je zelfzorg. Iedere inspiratiekaart daagt je uit om een specifieke actie te ondernemen om de kwaliteit van je leven op een bepaalde manier te verbeteren.
Wisdom for Healing

Wisdom for Healing

De 50 Wisdom for Healing orakelkaarten, door Caroline Myss, zijn een bron van essentiële steun bij ziekte, verlies, eenzaamheid en andere levenscrisis.
Grace kaarten

Grace kaarten

Er is een goedwillende energie toegankelijk om je te begeleiden tijdens je leven, en het heeft altijd het beste met je voor. Deze energie is 'grace', of 'lieflijkheid'.
Wisdom of the Hidden Realms

Wisdom of the hidden Realms

Roep de magische werelden en hun mystieke Koningen, Koninginnen, Prinsen en Magische Helpers op en ze zullen antwoord geven op jouw levensvragen.
Spirit Oracle Cards

Spirit Oracle Cards

Spellentjes horen leuk te zijn, het leven hoort leuk te zijn. Benader deze kaarten dus op een speelse manier met als doel om meer vreugde en liefde naar jezelf en de wereld te brengen.
Ask and It Is Given

Ask and It Is Given

Met deze prachtige orakelkaarten ervaar je een versterking van je persoonlijke kracht, welke op het begin misschien onlogisch of zelfs magisch kan overkomen.
ja-maar dilemmakaarten

Ja-maar dilemmakaarten

Raadpleeg deze ja-maar dilemmakaarten bij twijfel, probleem of dilemma.
Secrets of the Millionaire Mind

Secrets of the Millionaire Mind

De inzichten van deze kaarten laten je zien hoe je moet denken en handelen zoals rijke mensen dat doen. Het resultaat: De kans is groot dat je ook rijk wordt!
The Four Agreements

The Four Agreements

The Four Agreements, ook wel 'De Vier Inzichten', bieden een simpele, maar toch krachtige gedrachtscode voor het verwezenlijken van persoonlijke vrijheid en waar geluk.
Zen Orakelkaarten

Zen Kaarten

Deze 50 prachtig geïllustreerde Zen kaarten in dit dek geven je vreugde, inspiratie en een nieuw niveau van bewustzijn.
Spirit Messages Daily Guidance

Spirit Messages Daily Guidance

Deze buitengewone kaarten geven je inzicht en ophelder-
ing over de belangrijkste beslissingen in je leven, of om je te bevestigen dat je de juiste beslissingen gemaakt hebt.
Bloementherapie

Bloementherapie

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen.
Opgestegen Meesters

Opgestegen Meesters

De opgestegen meesters helpen je om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen.
Cyrstal Winds

Crystal Winds

Het Crystal Winds orakel geeft helderheid en betekenis aan jouw reis door de kern van je ziel te raken en door je te vragen om de antwoorden binnenin jezelf te zoeken.
Wet van Aantrekking

Wet van Aantrekking

Leer hoe je deze wetten in je voordeel kunt gebruiken en gebruik dit deck orakelkaarten om je te helpen alles te kunnen zijn, doen of hebben wat je maar verlangt.
Levensdoel Orakelkaarten

Levensdoel Orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven.
Helen met de Engelen

Helen met de Engelen

De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen.
Dierenorakel der Druïden

Dierenorakel der Druïden

Het werken met het Dierenorakel der Druïden kan niet alleen on- vermoede zielenroerselen blootleggen, maar kan ook ons raad, verlichting en ondersteuning verschaffen.
Engelendromen

Engelendromen

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan.
Orakel van de Liefde

Orakel van de Liefde

Ben je verliefd of op zoek naar de liefde? Dan is het orakel van de liefde een geweldig orakel om te raadplegen.
Vraag je Gidsen

Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen.
Chakrakaarten

Chakrakaarten

Van stuit tot kruin stroomt er via de chakra's energie door ons lichaam, maar ze kunnen zich ook vernauwen of sluiten. Wie de 'taal' van de chakra's verstaat, heeft de sleutel tot het herstel in handen.
Engelen en Romantiek

Engelen en Romantiek

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven.
Trillingsenergie

Trillingsenergie orakelkaarten

De Trillingsenergie orakelkaarten tonen de doordringende veranderingen in ons leven en begeleiden ons om langs blokkades te komen.
Indigo Engelenkaarten

Indigo Engelenkaarten

Indigos zijn wilskrachtige, intuïtieve leiders met aangeboren spirituele vaardigheden. De engelen geven speciaal voor Indigo kinderen en volwassenen een kort en bondige boodschap.
Aartsengelen Orakel

Aartsengelen Orakel

Doreen Virtue maakt je met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden.
Gaia Orakel

Gaia Orakel

Het doel van het Gaia Orakel is je de richting van de liefde te wijzen. Zij begeleidt je, en geeft je heling en vrede. We hopen dat ze je zal inspireren en dat je haar liefde mag ervaren.
Magische Eenhoorns

Magische Eenhoorns

Via de Magische Eenhoorns kun je boodschappen ontvangen over, en leiding krijgen bij onderwerpen die te maken hebben met je huidige leven, je toekomst en je spirituele pad.
Moeder Aarde kaarten

Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.
De Kracht van het Wiel

De Kracht van het Wiel

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.
Eenhoornkaarten

Eenhoornkaarten

Eenhoorns herinneren ons aan wie we werkelijk zijn. Waar engelen via het hart werken, werken eenhoorns met de ziel.
Engelenkaarten voor Kinderen

Engelenkaarten voor Kinderen

Deze kaarten zullen een stimulans zijn voor de natuurlijke neiging van jonge kinderen om contact te maken en te spelen met hun engelen.
Aartsengel Gabriël

Aartsengel Gabriël

Met deze mooie kaarten van Doreen Virtue ontvang je zorg, bemoediging en leiding. Dit helpt je vooral wanneer je creatief bent en anderen iets probeert te leren.
Aartsengel Michaël

Aartsengel Michaël

Aartsengel Michaël is een geliefde en krachtige beschermer, en een betrouwbare gids. Hij kent je doel in het leven en geeft je de beste raad voor de te nemen stappen.
Aartsengel Rafaël

Aartsengel Rafaël

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare, krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten.
Maria, Koningin van Engelen

Maria, Koningin van Engelen

Moeder Maria is geliefd voor haar oprechte mededogen, zorg en bescherming. Ze geeft intens veel om iedereen, en geeft ons teder moederadvies die we kunnen gebruiken in ons leven.
Chakra Wijsheid Orakel

Chakra Wijsheid Orakel

Bepaal je intenties, doorbreek blokkades en vervul je dromen met de 49 orakelkaarten van deze buitengewone waarzeggingsmethode van Tori Hartman!
Zigeuner Waarzegkaarten

Zigeuner Waarzegkaarten

Deze Zigeuner Waarzegkaarten zullen een ieder boeien. Hopelijk helpen deze kaarten je om je innerlijke weg te volgen.
De Geheimtaal van Kleuren

De Geheimtaal van Kleuren

Deze orakelkaarten zijn speciaal gemaakt om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven.
Fluisteringen van de Natuur

Fluisteringen van de Natuur

Verbind je opnieuw met de grote geest van Moeder Aarde en zet een stap in de richting van de diepe rust die overal heerst, naar heling en leiding die ze ons biedt.
De Weg van de Ziel

De Weg van de Ziel

De schitterende en boeiende afbeeldingen van Cheryl Lee Harnish worden internationaal zeer gewaardeerd. Cheryl gebruikt hierbij haar intuïtieve en kunstzinnige vaardigheden.
Begeleiding vanuit de Bron

Begeleiding vanuit de Bron

Onze weg gaan in het leven is niet altijd gemakkelijk. Er zijn momenten waarin we behoefte hebben aan duiding en begrip van wat er gebeurt in ons leven.
Terugkeer van Spirit

Terugkeer van Spirit

Het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven.
Je Vorige Leven Orakelkaarten

Je Vorige Leven Orakelkaarten

Deze mooie orakel- kaarten zullen je helpen je eigen gedragspatronen te begrijpen, zodat je negatieve blokkades kunt opheffen, meer kunt genieten, je beter voelt en meer liefde ervaart.
Engelenantwoorden Orakelkaarten

Engelenantwoorden

Doreen Virtue en Radleigh Valentine maken met deze orakelkaarten een eind aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt.
Praten met de Hemel

Praten met de Hemel

Je dierbaren in de hemel willen met je praten en hun liefde en hulp aanbieden om je te helpen bij het verwerken van je verdriet.
De Vampiers

De Vampiers

Ontworpen voor degenen die voor moeilijke beslissingen staan, onrust in hun relaties beleven of die de wens hebben om afstand te nemen van hun uitputtende carrières, situaties of mensen.
Cherubijn Engelenkaarten voor Kinderen

Cherubijn Engelenkaarten

Cherubijnen zijn jonge engelen die ons helpen ons hart en geest open te houden voor liefde, en weer de magie van het leven te ervaren door de ogen van een kind.
Magische Boodschappen van de Engelen

Magische Boodschappen van de Elfen

De elfen bieden je praktische aanwijzingen voor de dingen van alledag, zoals relaties, gezondheidsvragen en financiële zaken.
Engelengebeden

Engelengebeden

Je engelen helpen je bij het loslaten van alles dat je niet meer nodig hebt zodat je vrede en harmonie kunt vinden in het heden.
Wijsheid van het Orakel

Wijsheid van het Orakel

Een symbolische taal en communicatiemiddel bestaande uit 52 orakelkaarten gebaseerd op een meningeling van verschillende oude divinatie hulpmiddelen.
Gateway Orakelkaarten

Gateway Orakelkaarten

Dit deck is de sleutel tot het vrijlaten van de eeuwenoude wijsheid in je door het interpreteren van tekenen om je heen en in je dromen.