Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Wijsheid van de Vrouwelijke Ziel

De Wijsheid van de Vrouwelijke Ziel

Bezielde vrouwen laten zich elke dag inspireren door het heilige vrouwelijke, de universele kracht die Moeder Aarde en de kosmos onlosmakelijk met elkaar verbindt. Ze vinden in haar een spirituele gids op het pad naar een dieper zielsbewustzijn.

Deze orakelkaarten verbinden je met deze goddelijke essentie, zodat je toegang krijgt tot je diepste innerlijke wijsheid. Want hoewel we denken dat echte wijsheid zich buiten onze ziel bevindt, zijn al onze antwoorden eigenlijk al in onszelf aanwezig. Activeer je intuïtie en verbeelding met deze kaarten en maak contact met een krachtige stem die zelfliefde en positieve intenties ondersteunt en je zo dichter bij je vrouwelijke zelf brengt.

De verschillende De Wijsheid van de Vrouwelijke Ziel Orakelkaarten

Aardig praten tegen mezelf Als ik bewust tegen mezelf praat op een aardige, vriendelijke en medelevende manier, wo... Aardig praten tegen mezelf »
Betrokkenheid door hulp Hoe groot of klein mijn helpende daad ook is, hij weerklinkt en groeit en zorgt voor ee... Betrokkenheid door hulp »
Bewustzijn van het pad Als ik het oprecht vraag, word ik altijd teruggeleid naar mijn juiste pad en mijn centr... Bewustzijn van het pad »
Creatief cocoonen Creatief cocoonen is tijd nemen voor mezelf om te rusten, te dromen en over mijn leven ... Creatief cocoonen »
De kracht van mijn stem Ik gebruik mijn stem om mijn waarheid en innerlijke autoriteit uit te drukken. Ik spree... De kracht van mijn stem »
De kracht van steun Ik ben dankbaar voor al diegenen die deel hebben uitgemaakt van mijn tocht om mezelf te... De kracht van steun »
De kracht van verlichting Ik ben een vrouw die ervoor kiest om haar eigen spirituele ontwikkeling en evolutie te ... De kracht van verlichting »
Droomzaden Mijn dromen zijn het eigen verlangen van mijn ziel om nieuwe dingen te ervaren en te le... Droomzaden »
Echte waarde Mijn echte waarde is als een prachtig sieraad dat in het centrum van mijn hart verblijf... Echte waarde »
Één zijn met de stroom Als ik één ben met de stroom, gaan er deuren open en springt het licht voor mij op groen.... Één zijn met de stroom »
Genezen van het hart Mijn moedige zoektocht naar genezing leidt me langs een pad van zelfliefde en bekrachti... Genezen van het hart »
Genieten van het positieve Ik vertraag en geniet van de positieve ervaringen in mijn leven. Ik denk bewust langer ... Genieten van het positieve »
Goddelijk geduld Ik begrijp de kracht van het goddelijke geduld. Wetend dat het goddelijke geduld 'intel... Goddelijk geduld »
Goedheid Als ik me openstel voor goedheid, voelt de stroom van mijn leven moeiteloos en bruisend... Goedheid »
Grenzen Mijn grenzen zijn als energiedeuren die me helpen om mijn leven te beheersen. Soms houd... Grenzen »
Helder stralen Ik vertrouw op het vuur van passie in mijn hart, dat diep gevoelde instinct over wat ik... Helder stralen »
Het onbekende Als ik op een kruispunt sta waarbij er aan iets ouds een einde is gekomen en het nieuwe... Het onbekende »
Het tij van een relatie Ik ben verbonden met mezelf en de kosmos, zelfs als relaties mijn leven binnenkomen of ... Het tij van een relatie »
Ik omhels mijn lichaam Ik ben dankbaar voor mijn fysieke lichaam, dat me door mijn leven heeft gedragen. Ik ee... Ik omhels mijn lichaam »
Innerlijk bewustzijn In mij heb ik een innerlijk bewustzijn dat mijn natuurlijke waardigheid en wijsheid ond... Innerlijk bewustzijn »
Innerlijke bron Liefde leeft door mij. Ik heb een innerlijke bron van liefde, een overstromende en onei... Innerlijke bron »
Innerlijke raadgevingen Mijn beste antwoorden komen altijd uit de kalme, stralende plek in mij: mijn innerlijke... Innerlijke raadgevingen »
Liefde van binnenuit Ik begin bij mezelf. Terwijl ik oefen om mijn liefdevolle aandacht naar binnen te richt... Liefde van binnenuit »
Luisteren naar mijn lichaam Ik zet mijn gezondheid en welzijn op de eerste plaats, want mijn gezondheid is mijn lev... Luisteren naar mijn lichaam »
Mijn creatieve kracht Mijn vrouwelijke creativiteit en genialiteit zijn eindeloze bronnen waaruit ik nog maar... Mijn creatieve kracht »
Mijn oneindige zelf Als ik mijn ogen sluit en het stille, rustige deel van mezelf lokaliseer, ga ik een poo... Mijn oneindige zelf »
Mijn overgave Terwijl ik me overgeef, laat ik de drang los om te vechten, aan te dringen en te weerst... Mijn overgave »
Mijn unieke zelf Ik ben anders dan alle anderen, een unieke creatie. Ik omhels de verbazingwekkende waar... Mijn unieke zelf »
Mijn vreugde aanwakkeren Als ik een liefdevolle intentie heb voor iemand die me lief is, gebeurt er iets magisch... Mijn vreugde aanwakkeren »
Mijn waarheid volgen Mijn innerlijke waarheid leeft in mijn hart als een parel. Ze is als een goddelijk lich... Mijn waarheid volgen »
Omgaan met ongemak Onder de pijn die ik misschien voel, wacht de essentie van mijn ziel op me. Als ik van ... Omgaan met ongemak »
Onverschrokken zelfliefde Ik houd van mezelf zonder angst. Ik houd van mezelf als mooi, goed en waardig, ongeacht... Onverschrokken zelfliefde »
Prinses op het witte paard Ik ben mijn eigen prinses op het witte paard. Ik wacht niet langer op de prins om mee t... Prinses op het witte paard »
Reis van de ziel Als zielswezen ben ik verbonden met een oneindig universum, dat zichzelf voortdurend ge... Reis van de ziel »
Stilte voedt me Stilte voedt me. Ze verbindt me met een heilige plek. Ik laat mezelf toe om weg te l... Stilte voedt me »
Tijd van braak liggen Mijn tijden van braak liggen zijn piekperiodes om mijn ziel te voeden en op mijn levens... Tijd van braak liggen »
Tijdloze schoonheid Met elk jaar dat verstrijkt, word ik meer en meer geïnspireerd om te leven met kracht, sc... Tijdloze schoonheid »
Toevluchtsoord Mijn innerlijke toevluchtsoord is een plek die zowel heilig als heel is binnen in het c... Toevluchtsoord »
Verandering omhelzen De donkere, vruchtbare ruimte van het onbekende verwelkomt me als ik rouw. Terwijl ik i... Verandering omhelzen »
Vragen opent een pad Telkens wanneer ik niet weet wat te doen, keer ik me naar binnen en vraag om raadgeving... Vragen opent een pad »
Vriendschap Ik stuur zegeningen en waardering voor het geschenk van vriendschap: naar al die mensen... Vriendschap »
Waardering Ik schijn mijn innerlijke licht op alle dingen waarvoor ik momenteel dankbaar ben. Ik w... Waardering »
Waarheid van de ziel Mijn ziel wordt ontroerd door eenvoudige waarheden en authenticiteit. Het zielspad kan ... Waarheid van de ziel »
Wereld vol liefde Mijn ziel wordt gevoed wanneer ik mezelf omring met vrienden en familie die een wereld ... Wereld vol liefde »
Wet van de aantrekking Ik houd van het creatieve avontuur dat mijn leven is. Ik vier mezelf als de vrouwelijke... Wet van de aantrekking »
Woede als bondgenoot Ik respecteer mijn woede als een uitdrukking van mijn passie voor het leven, als een be... Woede als bondgenoot »
Zelfvernieuwing Ik vind het fijn om rommel in mijn leven op te ruimen en mijn huis schoon te maken en t... Zelfvernieuwing »
Zelfvertrouwen Zelfvertrouwen is de magische sleutel die toegang geeft tot een betere en meer geïnspiree... Zelfvertrouwen »