Zij die van vorm verandert

Zij die van vorm verandert
Fairy 1

Transformatie, oerwijsheid, instinct

Beschrijving

Je bent in staat om te veranderen. Alle dingen die zich in je hebben geroerd en die je zelfs nog niet hardop hebt durven fluisteren, zullen spoedig duidelijk worden voor anderen. Je bent namelijk aan het veranderen. Laat je vanaf nu niet langer tegenhouden door de angst om 'anders te zijn'. Nu gebeurt het mirakel wanneer de instinctieve, ware zelf zich uit. Je kunt datgene doen waarvan je denkt dat het niets voor jou is. Je hebt jezelf steeds weer gezegd wie je bent. Op veel momenten ben je gewoon doorgegaan met wat voor jou comfortabel aanvoelde, zonder jezelf uit te dagen om echt te zijn wie je bent.

Deze boodschap aan jou is dat je je moet voorbereiden op verandering. Bereid je voor om te worden verrast door wat je kunt doen als je jezelf de kans geeft, door wat je kunt worden als je dezelfde mogelijkheden krijgt als anderen, en als allerbelangrijkste, door wat je kunt bereiken als je jezelf uitdaagt om verder te gaan. Het verhaal van je ziel is zoveel meer dan wat je hebt toegelaten en er liggen zoveel meer mogelijkheden binnen in jezelf. Ontzeg jezelf deze kans om te ontwikkelen en te groeien niet. Je bent zoveel creaturen, zoveel wezens. Nu is het tijd om te ontdekken wat je ooit angst aanjoeg en wat uiteindelijk een van je grootste avonturen tot nu toe zal worden.

Wat vind jij van 'Zij die van vorm verandert'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen