Zij die lacht

Zij die lacht
Fairy 1

Humor, visie, vreugde

Beschrijving

In je leven heerst er momenteel een grote beklemming en een gevoel van ernst bij bijna elke situatie die zich ontplooit. Ja, deze zijn belangrijk en ja, je moet rekening houden met de gevolgen. Maar deze kaart komt naar je toe omdat Zij die lacht wil dat je de genezende kracht van het lachen ontvangt. Het is de kracht die de duisternis verjaagt en energie loslaat die stagnerend, koud en zwaar is, zowel uit ons energieveld als uit onze ledematen, onze cellen en ons hart. Voor jou is dat lachen nu even nodig als een operatie, omdat het de koorden losschudt die je verbinden aan lasten die je niet langer hoeft te dragen.

Laat het licht doorbreken en lach, want zonder lachen kan er geen perspectief zijn, zonder lachen kan er geen voorwaartse beweging zijn, zonder lachen kan er een gevoel heersen van een diepgaande en blijvende wrok. Maak dat alles lichter! Laat Zij die lacht je helpen om momenten, mensen en situaties op te zoeken die je gevoel voor lachwekkende dingen aanwakkeren. Laat de genezing en het loslaten van het gelach door je heen vloeien en de pijn in het centrum van je wezen wegnemen. De tijd van die pijn nadert zijn einde. Hij zal wegsmelten door tranen van het lachen die vallen en reinigen en je van het verleden bevrijden... Nu breekt de zon door en je ogen schitteren weer van vrolijkheid en vreugde. Welkom terug in de wereld van verrukking, mijn vriend. Het is tijd.

Wat vind jij van 'Zij die lacht'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen