Zielsverwant

Zielsverwant
Fairy 1

Erkenning, familie, verwantschap

Beschrijving

Vaak wensen we dat onze relaties blijven voortduren als ze al lang voorbij hun levensduur zijn. Vriendschap, en relaties worden naar ons toegetrokken aan de hand van de lessen die de ziel ons wil leren. Er zijn relaties die oppervlakkiger zijn, en er zijn relaties die ons diep raken. Grote liefde gaat gepaard met de mogelijkheid van pijn. Ieder van ons moet leren vrede te sluiten met de waarheid dat er relaties zijn die niet zullen blijven voortduren in dit leven.

Als we deze diepgaande erkenning voelen, en we het erg moeilijk vinden om een persoon te laten gaan, hebben we misschien te maken met een zielsverwant. Dat is een persoon met wie we door verschillende levens zouden kunnen reizen - De draad van de relatie is sterk en op dit moment met jou verbonden. Je hebt een persoon ontmoet die tot je ware ziel spreekt. Weet dat deze band nu geaard is, voedend en vol vertrouwen. Hij kan na verloop van tijd verschuiven en veranderen, maar nu is de vriendschap sterk en vol wederzijds respect voor elkaars groei en toewijding aan de hoogste zin voor jullie beiden. Dat kan na een tijd veranderen, omdat jullie zielen hun eigen bestemming hebben. Dat betekent soms dat er een scheiding zal zijn vanuit een gemeenschappelijke code en een gezamenlijk pad. Maar op dit moment is deze band er een van zielsfamilie, van verwanten. Je kunt je eraan optrekken als steun en er ook aan bijdragen om het mooie doel te bereiken dat je voor anderen een stralend licht bent.

Wat vind jij van 'Zielsverwant'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen