Woeste jacht

Woeste jacht
Fairy 1

Opwinding, furie, tocht

Beschrijving

Voor ieder van ons is er een tijd wanneer opwinding en zenuwen samenkomen, wanneer we ons voorbereiden om te reizen en iets te doen waar we al lange tijd naar hebben uitgekeken. In het feeënwoud wordt dit gevoel opgewekt door het avontuur dat bekendstaat als de Woeste jacht. Het is een samenkomst die niet alleen binnen het feeënwoud plaatsvindt. De feeënkoning en -koningin leiden feeënhonden en -paarden op een jacht door het platteland. Ze gaan in en uit de feeënwerelden en duiken nu en dan op in de mensenwerelden. Ze reinigen giftige energie en zorgen ervoor dat natuurlijke krachten door de schoongemaakte energiepaden stromen om de woeste wereld weer vol leven te krijgen. Ze laten een mooi spoor van opwinding en zegen na als de woeste storm van hun dolle rit door de werelden is voorbijgeraasd.

De Woeste jacht is vurig, krachtig, ietwat beangstigend en enorm opwindend. Deze feeënkoningin bereidt zich voor op de genoegens en uitdagingen van die geweldige lentegebeurtenis. Zo moet jij je ook voorbereiden op een bepaalde chaos, op een woeste tijd waarin er veranderingen optreden en alle orde waaraan jij je hebt gehecht wordt omvergeworpen. Misschien moet je je koffers pakken en reizen, manieren zoeken om snel vooruit te komen, even stoppen met plannen en organiseren en je gewoon in de rit van je leven storten die onvoorstelbaar prettig is. De tijd die voor jou aanbreekt, is onstuimig in zijn opwinding en je bent bang dat dit verlies van controle en orde betekent. Maar het zal je echt verfrissen en je tegelijkertijd enorm nerveus maken! Kleed je aan, kom tevoorschijn en bereid je voor om te worden verbaasd! Haal diep adem, wek je stem en schreeuw je longen leeg. Je leeft, mijn vriend, en je zult meer dan ooit dat gevoel hebben als de woeste jacht in je leven komt!

Wat vind jij van 'Woeste jacht'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen