Wever

Wever
Fairy 1

Lot, bestemming, wyrd

Beschrijving

Je hebt aspecten geërfd van de eer en wyrd* van je familie. De daden van je voorouders hebben een rimpeleffect op jouw leven. Je hebt je met sterkte en noblesse door een deel van deze impact heen gewerkt. Misschien moet je nog meer werk verrichten. Je hebt een vrije wil en ook een lot. Die twee dansen met elkaar en vormen een patroon dat uniek is voor jou. Dat is jouw bijdrage aan het web van wyrd. Elke handeling heeft een invloed. Elke keuze zal voor resultaten zorgen die je nu onmogelijk kunt zien. Overweeg dus de keuzes waarvoor je staat en kies voor het hoogste goed van alles, wat het meest eervol is en buiten het persoonlijke om ligt. Vraag niemand om zijn persoonlijke eer op te geven om je eigen ambities door te drijven. Overweeg de impact van je keuzes in de toekomst, en houd rekening met je voorouders en hoe zij zich bij je keuzes zouden voelen.

Nu zul je goed kiezen. Want je weeft een wereld die was... Je weeft het huidige moment... En je weeft de wereld die zal zijn. Wat er met een van ons gebeurt in ons land, ons dorp of onze familie, gebeurt met ons allemaal. Elke handeling vibreert door dit universum en in dit enorme energetische web. We dragen, elk moment, met elk woord, elke gedachte en elke daad bij aan dit enorme rooster van energie.

* Wyrd is een oude magische filosofie (wyrd is ook de basis van het moderne Engelse woord weird (vreemd))! Het is zowel persoonlijk als globaal en misschien nog wel meer dan dat, het is galactisch. Elk ding ter wereld, zichtbaar of onzichtbaar, is verbonden en kan invloed hebben, het ene op het andere, in een oneindige reeks variaties en patronen. Je keuzes en daden, gedachten en woorden zijn belangrijk. Ze hebben impact, ze hebben betekenis en ze maken deel uit van de creatie van de wereld die onze kinderen zullen erven.

Wat vind jij van 'Wever'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen