Voor de bijeenkomst

Voor de bijeenkomst
Fairy 1

Viering, verwachting, gebeurtenis

Beschrijving

Voor jou, mijn beste, komt er een viering aan, een tijd om de markeringen en het verstrijken van de grote omwentelingen van het wiel te erkennen. Het is een tijd voor jou om met vrienden, familieleden en belangrijke anderen samen te komen om hun te vragen om zich te verenigen in een gemeenschappelijke reden voor vreugde om wat er is bereikt. Het is tijd om vooruit te kijken, om te anticiperen en om je voor te bereiden. Deze gebeurtenis kan zelfs gewoon op een energetisch niveau plaatsvinden, want alle wezens die je welzijn toewensen, verzamelen zich nu om de plek te bejubelen waarop je je nu bevindt.

Dat komt eraan voor jou, en het ligt in de toekomst, dus is deze kaart een geweldig voorteken van goede dingen die op je afkomen. Het is tijd dat je je mooiste kleding aantrekt, de beste kroezen en kelken uit hun stoffige kast haalt en een glas bruisende feeënenergie heft op de wonderen van het leven. Misschien is het je verjaardag of een andere gelegenheid, zoals afstuderen, de erkenning van iets dat je hebt bereikt of het goed afleggen van een test. Wat het ook mag zijn, het is essentieel dat je de komende tijd met vreugde, applaus en overvloed markeert. Bereid je voor, wees er klaar voor en geniet, mijn beste. Je verdient alles wat deze opwindende en spannende gebeurtenis viert, want na de inspanning komt de beloning. Die zal spoedig van jou zijn.

Wat vind jij van 'Voor de bijeenkomst'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen