Volva

Volva
Fairy 1

Profetie, begeleiding, richting

Beschrijving

Sommigen kunnen voorbij het huidige moment kijken en kunnen zien hoe het web is geweven. Ze kunnen verbinding maken met de draden ervan en aan anderen de boodschappen meedelen die ze graag horen. De Volva is zo iemand: ze is een heks, een zieneres en een vrouw die voorbij de fysieke wereld kan kijken. Als zij tot jou komt, wordt je gevraagd om je met je wortels te verbinden, gesymboliseerd door haar staf. Je kunt je dan diepgaand mer de aarde verbinden en luisteren naar de taal van de wereld en haar boodschappen ontvangen. Het is noodzakelijk dat je haar en haar boodschappen eert door respectvol te luisteren en ruimte te maken om te handelen volgens haar richtlijnen.

Het advies en de magische richtlijnen die door deze kaart worden gegeven, zijn vrouwelijk, maar allesbehalve stereotypen. Ze zijn sterk, woest en vurig: de waarheid die nu tot je zal komen, heeft een meedogenloze kant, maar doordat ze zo duidelijk is, zal er een grote genezing plaatsvinden. Je wordt ook gevraagd om je onafhankelijkheid te overwegen en nier langer je vrijheid op te geven alleen maar om relaties te hebben. De Volva is niet celibatair, maar ze staat zichzelf nooit toe om het bezit van een relatie te zijn. Dit is tijdelijk ook jouw lot. Aanhoor nu de stem van de Volva: neem je staf, plant die in de aarde en luister naar de boodschappen die tot je komen.

Wat vind jij van 'Volva'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen