Unseelie Koningin

Unseelie Koningin
Fairy 1

Glamour, weelde, grootheidswaanzin

Beschrijving

Oh, woorden kunnen zo diep snijden, en zij die de macht in handen hebben, kunnen wreed zijn. Op dit moment kan het zijn dat je zelfvertrouwen aanzienlijk is beschadigd. Er zijn misschien harde woorden over je of tot je gesproken. Langzaamaan, na verloop van tijd, hebben de giftige momenten zich met elkaar verweven en een mantel van verbittering over je ooit zo hoopvolle hart gegooid. Je voelt je gewond, wraakzuchtig en hulpeloos. Je bent misschien bang dat als je dit laat zien, je zult worden beschadigd of gekwetst, dat je zult worden beschuldigd of verzwakt. Maar je moet je eigen standpunt eren, jouw kant van het verhaal waarderen en noodzakelijke stappen ondernemen om jezelf te beschermen. Jij kunt zegevieren zolang je de situatie blijft benaderen in de overtuiging dat je uiteindelijk respect en zelfliefde verdient.

De Unseelie Koningin (een koningin van de Unseelie, een onderverdeling van de elfenbevolking) heeft te maken met hoe de dingen lijken. Ze kan de publieke opinie manipuleren en ervoor zorgen dat anderen zich erg onzeker en onstabiel voelen. Als je deze kaart neemt, dan wil dat zeggen dat je een grote uitdaging voor de boeg hebt. Je moet je zelfliefde herstellen en minder kwetsbaar worden ten opzichte van mensen die je willen kwetsen en verstoren, om zonder jezelf te verontschuldigen je zaak te kunnen verdedigen. Je bent een goed persoon. Je bent ook sterk. Laat jezelf niet langer kwetsen. Misschien moet je overwegen om uit een gewelddadige relatie te stappen, open te staan voor therapie bij een betrouwbare professional en te werken aan het heropbouwen van je eigen zelfvertrouwen tot wat het ooit was, stralend en waarachtig. Je kunt het. Je kunt je afwenden van de afgrond waarvoor je je nu bevindt.

Wat vind jij van 'Unseelie Koningin'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen