Tovenaar

Tovenaar
Fairy 1

Runenkoning, wijze, raadgever

Beschrijving

Deze tovenaar komt openlijk uit voor zijn overtuigingen en geniet ervan om zijn kennis publiekelijk toe te passen. Dit is een kaart die kan opduiken als je jouw spirituele reis hebt omarmd. Je vreugde in het omarmen van je ware zelf is vanzelfsprekend. Er zal ook erkenning zijn, en die zal soms erg gunstig zijn. Je begint te doen waarvan je ooit alleen had gedroomd dat je het zou doen. Je wordt waarvan je ooit alleen had gedroomd dat je het zou zijn. Je aura is opgeladen met genezend groen licht, je ogen stralen van liefde en zelfvertrouwen, en je schoonheid geeft je innerlijke, natuurlijke goddelijke zelf weer. Je leeft je intuïtieve innerlijke leven in de buitenwereld, zonder angst, krachtig en magisch. Op die manier transformeer en genees je de wereld, en schenk je een liefdevol voorbeeld van een wijze, een tovenaar, aan iedereen die je ontmoet.

Je bent niet langer bang om te worden afgewezen door vrienden en familie omdat je je spirituele en persoonlijke pad omarmt. Dit is niet denkbeeldig. Er is niets vreemds of bizars aan intuïtief zijn en magisch leven, waarbij je je weer met je kracht verbindt. Misschien begrijpen anderen niet wat je op dit moment bedoelt. Laat niet toe dat hun beperkte visie je dicteert wat je in deze wereld zult worden. AI snel zal je worden gevraagd om richtlijnen te geven. Bied die aan, want je kunt echt helpen.

Wat vind jij van 'Tovenaar'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen