Sluwe vrouw

Sluwe vrouw
Fairy 1

Stil, observerend, listig

Beschrijving

Het is nu geen tijd om te praten of actie te ondernemen. Het is tijd om onafhankelijk, waakzaam en intelligent te zijn. Dit wezen beschikt over een heel specifieke kennis: de waarde van stilte en waakzaamheid. Haar boodschap aan jou is om te kijken en te observeren wat mensen en wezens rondom jou doen. Door hun handelingen zul je weten wie ze zijn. Er is ook een element van geheimhouding aan verbonden: je moet bepaalde informatie en gedachten dicht bij je hart houden op dit moment. Je moet schrander en voorzichtig zijn als je de volgende stap zet. Dat is geen slechte zaak. Het is wijs om je energie op dit moment te sparen, stil te zijn en je te beheersen. Dan kul je de patronen rondom jou beginnen te zien. Je zult al snel weten wat je moet doen en ook exact wanneer dat het geval is.

Maar nu is het geen tijd om informatie te delen en je dierbaarste geheimen bloot te geven. Het is ook geen tijd om te zeggen wat je weet. Het is tijd om stil te zijn, te observeren en anderen te laten onthullen wie ze zijn. Dit is ook de kaart van de persoon die moet luisteren. Maak je ziel stil, focus je blik en neem je voor om gefocust re zijn. Dan zal je aangeboren en slimme aard kunnen begrijpen wat er rondom jou gaande is. Wees een punt van stilte, waakzaamheid en wijsheid. Laat alles gewoon wegvallen. Verberg jezelf. En begin de waarheid te zien zoals die wordt onthuld door wat er echt aan het gebeuren is, niet gekleurd door verhalen, verbeelding en interpretatie.

Wat vind jij van 'Sluwe vrouw'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen