Salu

Salu
Fairy 1

Vitaliteit, gezondheid, energie

Beschrijving

Je straalt sterkte, energie, enthousiasme en levenskracht uit. Dat komt allemaal van binnenuit en geeft je een energetisch krachtveld waarop anderen reageren, maar waarin jij stralend en gezond verblijft. Met elke dag, elke hartslag en elk bewust moment, inclusief alle wijze beslissingen die je hebt genomen voor je welzijn, begin je een blijvende kracht te ontwikkelen. Je energie is vermogend, ze is een kracht en een aanwezigheid.

Deze kaart kan ook aangeven dat het tijd voor je is om je welzijn echt serieus te nemen. Je moet een diepgaande en respectvolle band met je lichaam aangaan, het hervormen en het terugeisen van alle culturele vooroordelen en voyeuristische beoordelingen die we allemaal moeten ondergaan. Het is tijd om ondersteunende netwerken te ontwikkelen waarin je ziel wordt gewaardeerd en waarin gezonde relaties worden gevoed, ontwikkeld en onderhouden.

Je moet ook aan de slag: zweet en ontdek waartoe je in staat bent, en Iet er ook op dat je je voedingsmiddelen aanpast. Verbeter de voeding die je eet, zorg ervoor dat je goed eet en herken eventuele ongezonde eetpatronen die je hebt ontwikkeld om voor jezelf te zorgen en je te troosten. Al deze toewijding en zelfliefde zullen voor geweldige resultaten zorgen. Je zult een goed en stralend welzijn uitstralen en daardoor gelijkgezinde mensen aantrekken die deze tocht steunen, net als meer vitaliteit, geluk en liefde.

Wat vind jij van 'Salu'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen