Ragnarok

Ragnarok
Fairy 1

Verwoesting, beëindiging, finale moment

Beschrijving

Er moet een einde zijn en het moet snel komen. Je hebt tussen de krachten van vernietiging gestaan. Je geloofde dat het sterk en goed was om datgene vast te houden wat wilde eindigen. Maar als deze kaart komt, betekent ze Ragnarok, het einde van de wereld. En hoewel deze kaart kan spreken over veranderingen in de aarde en over natuurrampen die beginnen bij de zeeën het landende lucht, draait ze in feite meer om het einde van een periode in je leven. Een cyclus nadert namelijk niet alleen haar voltooiing, zij moet ook eindigen om de ruimte te geven aan her nieuwe begin en dat te laten bloeien.

Alles heeft zijn tijd. Elke boom moet omvallen. Weet alsjeblieft dat je noch zwak, noch een mislukkeling bent omdat je dit einde laat gebeuren. Als je vasthoudt aan iets, zuigt dat alle energie uit je en raak je uitgeput, terwijl het einde dat je hoopt te vermijden je juist vernieuwing en waarheid zal brengen. Het is een rauw oermoment waarop je weer je eigen zelf kunt worden. Houd op met jezelf uit te putten door vast te houden aan wat al voorbij is. Je kunt niet tegenhouden wat aanvoelt als verwoesting. Maar je kunt jezelf voorbereiden om aan te gaan wat je moet aangaan en om de harde tijd die spoedig zal aanbreken door te komen. Die tijd zal je zoveel rijkdom en kansen geven. Laat het los, mijn vriend, en stop met je stille lijden. Huil, vul de lucht met je kreten van pijn, maar ga dan slapen. Weet dat je zult terugkeren met een moedige, sterke en herboren ziel.

Wat vind jij van 'Ragnarok'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen