Oude wijze

Oude wijze
Fairy 1

Ouderdom, ervaring, lessen

Beschrijving

De Oude Wijze is zo oud dat ze bijna buiten de tijd staat. Ze kan de waarheid uitspreken zonder compromissen, net als jij, wanneer deze kaart tot jou komt. Ze is zo oud, heeft zoveel ervaren, heeft zoveel lessen geleerd en aangeleerd, dat ze krachtig en invloedrijk is geworden, net zoals jij dat ook aan het worden bent. Jij wordt ook ouder en wijzer. Ze weet dat anderen nu naar jou zullen komen voor advies en begeleiding, maar zij ziet je menselijkheid: je fouten en gebreken en je gevoelens van waardeloosheid. Ze wil je geruststellen. Anderen zullen naar je toe komen, op zoek naar kennis, in afwachting van een zegen of een initiatie. Ze weten niets van de gevolgen van het pad dat ze willen bewandelen. Wijsheid, ware wijsheid, begrijpt complexiteit, en jij hebt deze eigenschap ontwikkeld. De Oude Wijze is integer en menselijk, en toch ook meer dan menselijk. Ze is dapper en heeft offers gebracht, net zoals jij. Ze kijkt dwars door troostende illusies heen, net als jij.

Ze stelt oude tradities voor en de uitdaging van het definiëren van zichzelf zonder een traditie die ze waardeert te verlaten. Dat is ook een van je uitdagingen. Ze neemt de verantwoordelijkheid in je leven. Je zult het gevecht van keuzes moeten aangaan, en je zult het antigif zijn voor goeroes en dominante persoonlijkheden die beweren dat ze over alle antwoorden beschikken. De Oude Wijze erkent dat het een uitdaging is om leraar te zijn. De onderdompeling in een wereld om de oude kunsten en eervolle wijsheden en oude manieren te leren, kan in vele vormen voorkomen. Alles wat je nu leert, heeft zijn waarde. De Oude Wijze is de bewaarplaats voor oude geheimen en het contact tussen werelden. Ze is wijs, en ze heeft geleerd om elk woord te overwegen dat van haar lippen komt, ook als ze om vrijheid wil schreeuwen.

Wat vind jij van 'Oude wijze'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen