Midwinterzangeres

Midwinterzangeres
Fairy 1

Wedergeboorte, feesten, vreugde

Beschrijving

Er zijn momenten in het leven waarop ons licht dimt alsof het voor eeuwig zal doven. Maar wanneer deze tijd aanbreekt, sta je voor een grote test. Als je dan volhoudt, zul je een diepe levenservaring beleven die ertoe zal leiden dat je wordt hervormd, getransformeerd en op veel manieren verandert. Op dit moment onderga je een dergelijke ervaring, en deze kaart is hier om je mee te delen dat in zo, tijd van grote duisternis en lijden er een nieuw licht zal schijnen om je weer tot leven te wekken. Het is een soort van reïncarnatie, maar dan in hetzelfde leven dat je nu beleeft.

Als dat gebeurt, zal de Midwinterzangeres tot je komen en voor jou het lied van haar diepste zelf zingen. Je zult bloeien door dit lied en weer beginnen te leven. De pijn zal langzaam wegebben, en je mag er zeker van zijn dat je een tijd van vreugde en licht binnengaat. De vlam van je ziel brandt weer hoog. Verwelkom nieuwe vriendschappen, eenvoudige verbindingen met mensen, gelukkige momenten en groei als deze prachtige kaart tot jou komt. De donkere tijden zijn nu gestopt. Je bent sterker en stralender en je begint weer aan een heldere, nieuwe cyclus. Zing je lied!

Wat vind jij van 'Midwinterzangeres'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen