Mabon

Mabon
Fairy 1

Stralend, hoop, toekomst

Beschrijving

De Mabon is het kind van het donkerste moment. Ze wordt geboren als heldere hoop je naar een positieve toekomst wenkt en ontstaat uit wat de meest hopeloze plek lijkt waar je ooit bent geweest. Deze kaart geeft aan dat je nu magisch denkt. Wat je denkt en wat je bent, uit zich voortdurend rondom jou.

Met deze nieuwe magische instelling begin je je leven te transformeren tot een leven vol vreugde en hoop. Je vrolijkt je reisgenoten op met je levendige, positieve energie. Als we onszelf toestaan om te schitteren, woeden we de mensen die we altijd hadden moeten woeden. Door ons voorbeeld moedigen we anderen aan om te worden wie ze echt zijn.

Je bent een krachtig rolmodel voor anderen. Blijf dat geweldige werk doen; er liggen nog veel ervaringen op je tocht, maar deze energie is nu je metgezel en je goddelijke inspiratie.

Doe een wens als je sterren ziet, misschien vind je er wel een thuis tussen. Deze prachtige kaart van helder optimisme is vol van de vreugde die iedereen voelt als je het magische leven viert. Het kost geen moeite en het is plezierig om dit goddelijke werk te doen.

De Mabon is het kind dat geboren is op de winterzonnewende, dus geeft deze kaart een wedergeboorte aan van positief licht en energie, na een tijd van gebrek daaraan. Je zult nu veel geluk krijgen. En oh, hoe goed voelt het aan dat het gewicht van je oude zelf, wordt getild?

Wat vind jij van 'Mabon'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen