Levensbrenger

Levensbrenger
Fairy 1

Totstandkoming, groei, verwezenlijking

Beschrijving

Rondom jou ontstaan er nieuwe ideeën en projecten en sterrenbeelden van ideeën worden geboren. Je creativiteit stroomt van binnenuit en ideeën worden op een eenvoudige en organische manier ontwikkeld. Een tijdlang zul je rijk zijn wat gezondheid, liefde en fysieke schoonheid betreft. Hoewel veel van je nieuw is, kan wat eerder al in jouw wereld werd ontwikkeld nu tot een betere vervulling komen. Kinderen beginnen dus volwassen en ouder te worden. Je ambities en dromen moeten misschien de steun krijgen om echt te kunnen worden vervuld en hun aanwezigheid sterk en onverzettelijk te maken.

Je verwezenlijkingen worden nu erkend, je krijgt respect, want dat was achterstallig, en je bijdragen en je werk zullen nu de waardering en erkenning krijgen die ze verdienen. Dat km ook betekenen dat je in staat bent om meer geld te vragen in ruil voor je diensten en probeert te investeren om je onderneming te ontwikkelen. Je invloed, kracht en reputatie groeien alle op een gezonde en inspirerende manier. Je voelt je goed in je vel, er ontwikkelt zich nu een liefdevolle relatie met je lichaam, en je aanvaardt en krijgt liefdevolle steun van andere mensen. Je zult niet langer minachting krijgen en onaardige woorden over jezelf of je ondernemingen worden niet langer getolereerd. Je aanzien, je imago groeit. Eindelijk ziet de wereld je zoals je bent, een succesvol wezen dat zijn dromen heeft gevolgd.

Wat vind jij van 'Levensbrenger'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen