Isa

Isa
Fairy 1

Stilte, pauze, fijngevoeligheid

Beschrijving

De winter is neergedaald over het Feeërijk. Je bent gestopt met strijden en vechten om te veranderen wat buiten jezelf ligt. Omdat je de strijd hebt opgegeven, heb je de oorlog binnen in jezelf gewonnen. Je staakt nu je activiteiten en bent in het moment. Door deze rust en dit innerlijke bewustzijn, begin je veel beter te begrijpen waar je bent geweest en waar je naartoe wilt gaan. Omdat je helemaal in het heden bent en alles toelaat, kun je ook een diepgaander, vredevoller begrip krijgen van dat wat je wilt, waardeert en verlangt.

Dit is een moment van volledige rust en er gewoon zijn: een lang moment waarop je volledig aanwezig bent. Je bent zo stil als de pop van een vlinder, en lijkt statisch aan een tak te hangen, kwetsbaar en mysterieus. Net zoals de pop, zul je niets 'doen', helemaal niets, behalve jezelf worden. Je transformatie is binnenin onzichtbaar bezig en als het juiste moment is aangebroken, zul je haar delen met de wereld. In een situatie waarin je geen controle of macht lijkt te hebben, leer je de meest waardevolle vorm van kracht die er is: zelfbeheersing. Je pauzeert vol waardigheid en sterkte, en alleen al door dat te doen creëer je de juiste voorwaarden voor de juiste verandering. Dit moment zal je uiteindelijk veel vrede, wijsheid en keuzes brengen die verrijkend zijn voor je eigen leven, voor dat van anderen en voorde genezing van de wereld.

Wat vind jij van 'Isa'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen