Inwijden

Inwijden
Fairy 1

Nieuwsgierigheid, open, warm

Beschrijving

Je energie is wereldvreemd, naïef en onbeschermd. Daarom zul je spoedig met proeven te maken krijgen die je helpen om ervaring en wijsheid op te doen. Als deze kaart opduikt, weet dan dat je de neiging hebt om risico's aan te gaan zonder te bedenken waar de weg die je wilt volgen je naartoe zal leiden. Je bent geneigd om veel dingen te zeggen en te doen zonder na te denken over de mogelijke impact ervan. Jij spreekt de ongemakkelijke waarheid uit zoals niemand anders dat kan. De lessen die je ervaart vullen je leven met rijkdom. Je hebt zoveel zelfvertrouwen, maar je bent niet trots.

Je bent bereid om grote kansen te grijpen, en anderen kunnen zelfs denken dat je iemand bent dit dwaze risico's wil nemen. Misschien overweeg je om een veilige baan te verlaten, om te gaan reizen, om met je hele hart een nieuwe relatie aan te gaan, of om een stap in het leven te zetten zonder alle gevolgen te hebben overwogen. Je bent nieuwsgierig, stelt vragen en hebt een open hart. Je bent weetgierig, maar geen dwaas. Je bent een initiatiefnemer en daarom neem je risico's als je het onbekende tegemoet gaat. Je volgende stappen in het mysterie van het leven zullen zijn gezegend, en je hebt de moed om nu het onbekendere betreden.

Wat vind jij van 'Inwijden'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen