Hoedster van symbolen

Hoedster van symbolen
Fairy 1

Symbolen, tekens, boodschappen

Beschrijving

Als de Hoedster van magische symbolen tot jou komt, zullen er geen woorden zijn. In plaats daarvan zijn er vormen, tekens en boodschappen die stromen, alsof er een symbolentaal met je wordt gedeeld. Als zij komt, word je aangemoedigd om deel te nemen aan dat proces door je eigen magische symbolen te creëren en te vormen en bewust de symbolentaal te kiezen die je maakt en waarmee je elke dag in verbinding staat. Misschien wil je op dit moment een symbool zoeken dat jou en het deel van de tocht die je momenteel verkent, weergeeft. Je kunt rondkijken in je huis en zien welke 'verborgen' symbolen zich een weg hebben gebaand in je leven. Misschien wil je deze herschikken, er een paar verwijderen en andere vervangen door symbolen die bewust zijn gekozen omdat ze op dit moment een grote magische steun voor je zijn.

Kijk naar je kleren. Wat je draagt, en zie de symbolische aard ervan. Bekijk je sieraden en overweeg zorgvuldig de energie van de symbolen ervan en of je er een band mee wilt aangaan. Het werk van de Hoedster is eenvoudig maar erg krachtig, en dit geweldige wezen herinnert je eraan dat je intelligent te werk moet gaan en je keuzes altijd moet uitvoeren. Je moet nu zorgvuldig kiezen welke symbolen je dicht bij je houdt, want ze hebben je meer gevormd dan je ooit echt hebt gedacht.

Wat vind jij van 'Hoedster van symbolen'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen