Haaghekst

Haaghekst
Fairy 1

Kruidenwijsheid, geheimen, overleving

Beschrijving

Je zal worden gevraagd om vormen van genezing door kruiden te overwegen en te werken met datgene wat tussen de werelden zit. Dat is effectief en toch natuurlijk, beschikbaar en toch nog nauwelijks erkend. Pas het voedsel dat je eet aan door meer groenten en kruiden te eten om je energie en gezondheid op te krikken. Schenk veel aandacht aan de kwaliteit van de voeding die je eet, met weer een grote focus op de wereld van (tuin)kruiden en planten.

Je kunt nu je manier van eten aanpassen en op zoek gaan naar mengsels van etherische oliën die je helpen bij het slapen, om rustig re worden, om angst te verminderen, om zelfliefde te verhogen en om je wijsheid te verdiepen.

Leer hoe je je eigen bloemen, groenten en tuinkruiden kunt telen. Als je de waarheid beseft dat wat je consumeert de moleculen van je lichaam worden, besluit je misschien op dit moment om te minderen met additieven, suiker, gemodificeerd voedsel en verschillende soorten vlees. Je begint nu aan een tocht op weg naar gezondheid en welzijn en eet wat goed en heilzaam voor je is. De Haagheks is de boodschapper die je begeleidt op dit nieuwe pad van voeding en welzijn door de plantenwereld.

Wat vind jij van 'Haaghekst'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen