Groene man

Groene man
Fairy 1

Initiatief, bevruchting, actie

Beschrijving

Nog niet zo lang geleden was alles stil, donker en koud... Maar er is iets veranderd en dar zal zich in jouw wereld op opvallende manieren uiten, door jou en rondom jou. Dit is voor jou een tijd van vernieuwing, een tijd van nieuwe dingen die beginnen en nieuwe verbindingen. Je energie zal zich eenvoudig uitbreiden en je zult verliefd worden op de nieuwe wereld die je creëert. Dit is voor jou een tijd om actief na te jagen wat je in je leven wilt creëren en om de aanwezigheid van de krachtige nieuwe energieën rondom je te erkennen. Elke dag zal deze kansen brengen, en het is net alsof de levenskracht zelf door je stroomt, en elke cel deze heldere, sterke, vurige nieuwe energie uitstraalt.

Om effectief te zijn moet deze energie worden geleid, niet getemd, maar er moeten haar wegen worden gegeven om langs te stromen, en dus moet je de energieën die je ervaart uitkiezen en vormen. De natuur en haar energieën zullen door je heen stromen als deze kaart naar voren komt, en je moet snel beginnen met het vormen van deze krachten op manieren die betekenisvol zijn. Dit is ook een tijd waarin je niet langer een scherp onderscheid ziet tussen wat buiten jezelf ligt en wat er binnen in je zit. Je voelt je verbonden, een deel van een groot natuurlijk, magisch geheel. Dat geeft je de kracht voor moedige, openhartige daden. Ga voorwaarts en groei, mijn beste vriend!

Wat vind jij van 'Groene man'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen