Groene heks

Groene heks
Fairy 1

Fris, nieuw, lente

Beschrijving

Als je zuiver van hart bent, zit de hele wereld vol potentieel. En dat is de boodschap van deze onschuldige Groene heks aan jou. Ze is groen zoals de frisse nieuwe kiem van het zaad die zich hardnekkig naar de zon richt. Ze is groen en verbonden met de aarde, ze stroomt mee op de cycli van de natuur. Ze is groen omdat ze zich net zo intensief op de natuurlijke wereld richt voor gezelschap, vriendschap en voldoening als jij op je medemensen.

Ze is je geheugensteun om je met de woeste groene wereld en de feeënwouden rondom je in verbinding te stellen. Trek je terug op een plek waar je jezelf bevrijdt van verwachtingen, verhalen en kennis en geef gewoon toe dat je onder bepaalde omstandigheden en op sommige momenten net als een pasgeboren kind bent. Je bent pasgeboren, en op dat moment van onwetendheid en van het toegeven en omarmen van je eigen krachten om je te vernieuwen, kun je eindelijk datgene leren waarvoor je hier bent. Wees niet zo zeker of ervaren als deze kaart tot je komt. Wees nieuw. Wees fris. Wees onwijs, wees onwetend. Wees onschuldig. En dan kan de nieuwe cyclus echt beginnen.

Wat vind jij van 'Groene heks'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen